Mindenkinek van egy története...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki nagyon szeretett ajándékokat kapni, de még jobban szerette ajándékozni. Mindig örült, ha megláthatta a szeretett személy arcán a boldogságot, amikor kibontotta az ajándékot, amit neki választott.

Egyszer karácsonyra a kislány nagyon készült. Már hetek óta gondolkodott azon, mit ajándékozzon a családjának és a barátainak. Végül úgy döntött, hogy mindenkinek valami személyeset fog adni, amiről tudja, hogy örülni fog neki.


A szüleinek egy gyönyörű festményt festett, amin a családjuk szerepelt. A festményen Ő, szülei és a testvérei szerepeltek, amint boldogan nevetnek.

A nagymamájának egy kézzel készített asztaldíszt készített, amin a nagymama kedvenc virágai voltak. 

A barátainak pedig olyan ajándékokat választott, amelyekről tudta, hogy örömmel használják majd. A legjobb barátjának egy új könyvet vett, akit nagyon szeretett olvasni. A másik barátjának egy új társasjátékot vett, amit már régóta szeretett volna.

Karácsony napján a kislány nagyon izgatott volt. Alig várta, hogy lássa a családja és a barátai arcát, amikor kibontják az ajándékokat.

Amikor végre kibontották az ajándékokat, a kislány látta, hogy mindenki nagyon örül nekik. A szülei a festményt a falra akasztották, és mindig büszkén mutatták meg a vendégeknek. A nagymama az asztaldíszt rögtön a karácsonyi asztal központi eleme lett. A barátok pedig nagyon boldogok voltak az ajándékokkal, és sokat játszottak velük.

A kislány nagyon boldog volt, hogy az ajándékai örömet okoztak a szeretteinek. Megértette, hogy az ajándékozás az, amin keresztül szeretetet es törődést mutathatunk szeretteinknek.

—-----------

Biztos kitalálható, hogy a történetben szereplő kislány Én voltam. Szerény körülmények között nőttem fel, de egy-egy ünnepi előtt mindig is imádtam figyelni a körülöttem lévőket és igyekeztem kitalálni, hogy mivel lephetem meg őket. A legjobban a kézzel készített ajándékokat szerettem, már gyerekkoromban is; így rendszeresen rajzoltam vagy festettem, de gyakran készítettem asztaldiszeket is.

Kislányként megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, azt válaszoltam, hogy "Tanács". Na, hát ez vagyok én. Beszélgetek, szervezkedek, mentorálok, és tanácsokat adok.

Végzettségem szerint tanító, Kontrolling és teljesítmény menedzsment szakirányon végzett szakközgazdász vagyok. Világ életemben a logisztika, a beszerzés tételén dolgoztam. Folyamatosan alkotok, dolgozok valami projekten, tervezek és szervezek állandóan.


Az évek alatt azt vettem észre, hogy nem mindenki ilyen “tudatos”, mint én, és sokan az utolsó pillanatban szaladgálnak ajándék után vagy valami nagyon egyszerű és praktikus ajándékot vesz. Ilyenkor veszünk anyukáknak palacsintasütőt vagy háztartási kisgépet vagy apukáknak egy üveg bort (annak ellenére, hogy nem is iszik ;-).  

Néhány éve gondoltam egy merészet és megálmodtam egy programot. Hasznos, informatív anyagokat jelentetek meg a honlapomon és heti hírlevél formájában email-ben ki is küldöm a feliratkozóknak. Néhány nappal egy jeles esemény előtt értesítést küldök, és ha közeleg egy szerettünk születés- vagy névnapja, a Hírlevélben adok néhány konkrét és igazán működő ajándékötletet.

Ha Ön is elfoglalt, sokat dolgozik és sok esetben szellemileg is túlfeszített állapotban van; nincs sem ideje, sem kedve egyedi ajándékokat kitalálni, Webáruházakban keresgélni, Rám van szüksége. Hadházy Andrea vagyok, az Ajándékmentor program megálmodója. 

Azt szeretném, hogy mindenki átélhesse azt az élményt, hogy az ajándékozás nemcsak arról szól, hogy valami értékeset adjunk, hanem arról is, hogy szeretetet és törődést mutassunk a másik felé.

Hírlevelekben maximális diszkrécióban küldök Önnek különböző témában információs anyagokat, valamint ajándéktippeket férfiak, nők és gyermekek részére. 

Legyen Ön is hírlevélolvasóink egyike, és értesüljön a legújabb trendekről!

AJÁNDÉKOZZON ÖRÖMÖT!

 

Facebook

Kapcsolat

⭐ Hadházy Andrea - Az ajándékmentor

💌 Email: info@ajandekmentor.hu

Image